Halloween party ideas 2015


Învăţătorii pot alege, până pe 22 octombrie, manualele potrivite nivelului de pregătire al clasei, pentru că Ministerul Educaţiei a pus la dispoziţie, începând de ieri, un site unde noile manuale digitale pentru clasele I şi a II-a sunt accesibile online, transmite rador.ro.

Manualele digitale pentru clasele I şi a II-a, cu excepţia celui de comunicare (fostul Abecedar), pot fi accesate gratuit de cadrele didactice, elevii, părinţii şi publicul larg pe pagina de internet www.manuale.edu.ro, care este accesibilă începând de ieri. După alegerea manualelor, şcolile trimit comenzile inspectoratelor şcolare, iar după centralitralizare se vor încheia contracte cu ofertanţii care au câştigat licitaţia.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.