Zile de foc pentru ISU Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Pompierii doljeni au fost chemaţii să stingă cinci incendii produse în judeţ, la sfârşitul săptămânii trecute. De asemenea, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la două intervenţii asistenţă medicală de urgenţă aeriană  şi 66 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Sâmbătă, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea  unui incendiu izbucnit în gospodăria unui cetăţean, în mun. Craiova, str. Drăgăşani. În urma acestuia a ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 140 mp. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit  electric.

 Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui cetăţean, în com. Ciupercenii Vechi, str. Viticultorilor. În urma acestuia au  ars  acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp şi 3 tone de grâu. Cauza probabilă a incendiului fiind  un foc deschis în spaţiu deschis.                  

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în mun. Craiova, str. Dobrogea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul din lemn, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă de locuit. În urma acestuia au ars aproximativ 2 m2 acoperiş din lemn.

Cauza probabilă a incendiului fiind  un scurtcircuit electric. Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în com. Gherceşti, str. Primăverii. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la întreaga  locuită. În urma acestuia au  ars aproximativ 9 m2 acoperiş din lemn cu învelitoare din ţiglă. Cauza probabilă a incendiului fiind  o scânteie (coş de fum fără  sită parascântei).

sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.