Halloween party ideas 2015


Întâlnirea de vineri de la Calafat, dintre Dunărea şi Unirea Leamna, nu a mai avut loc din cauza neprezentării echipei oaspete. La ora jocului, pe teren au fost prezenţi doar jucătorii formaţiei gazdă şi brigada de arbitri, aşteptându-se cele 15 minute impuse de regulament pentru ca apoi centralul delegat al partidei să fluiere începutul şi finalul meciului, acordând victoria calafetenilor cu scorul de 3-0.

În legătură cu absenţa Unirii Leamna de la disputa cu Dunărea Calafat, oficialii grupării au anunţat la AJF Dolj că o pană suferită pe drumul către Calafat de maşina care trebuia să le asigure transportul la meci i-a împiedicat să ajungă în timp util pentru a susţine partida. Acest caz se va judeca marţi la şedinţa Comisiei de Disciplină, urmând ca formaţia din Leamna să îşi justifice cu acte neprezentarea la Calafat.

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.