Mai multe intervenții ale ISU Dolj la acest sfârșit de săptămână

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În perioada 7 - 10 noiembrie, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a patru incendii, două intervenții asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 51 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Pe 7 noiembrie, Secţia de Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, proprietatea unui cetăţean, în com. Goieşti.
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta  la acoperișul casei, existând posibilitatea de propagare la  întreaga casă de locuit.
În urma acestuia au  ars aproximativ 70 m2 acoperişul casei şi mobilier depozitat în pod (un pat, o masă, 15 scaune), s-au degradat aparatură electrocasnică depozitată în pod (două televizoare şi două radiocasetofoane).
Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric (conductor electric defect).

În aceeași zi,  Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru curăţarea carosabilului de scurgeri de combustibil (motorină) de la un autotren înmatriculat în Austria, în urma unui accident rutier pe D.N.56A, pe raza com. Cetate.

Pe  8 noiembrie,Detaşamentul 1 Pompieri Craiova  a participat pentu asigurare măsuri de apărare împotriva incendiilor la Turneul Internaţional de Scrimă desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Duminică, 9 noiembrie, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui cetățean în com. Vărvoru de Jos, sat. Dobromira. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, existând posibilitatea de propagare la casa învecinată.
În urma acestuia au  ars mobilierul din casă (un pat, o masă, un covor, un televizor) şi aproximativ 20 mp. acoperiş confecţionat din scândură cu învelitoare din plăci de azbociment.
Cauza probabilă a incendiului fiind jarul căzut din sistemul de încălzire. La intrevenție a participat și  SVSU Vârvoru de Jos. În urma incendiului a rezultat o victimă  în vârstă de 77 ani, decedată.

 În aceeași zi, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere în com. Cernăteşti, sat. Raznic.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la o plastă de plante furajere, existând posibilitatea de propagare la alte plaste învecinate. În urma acestuia au  ars  aproximativ 4 tone plante furajere (fân). Cauza probabilă a incendiului fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. La intrevenție a participat și  SVSU  Cernăteşti.

Tot duminică  Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul  motor  al  unui  autoturism, proprietatea unui cetățean din mun. Calafat, str. Traian.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor, existând posibilitatea de propagare la restul autoturismului.
În urma acestuia au  ars instalaţia electrică a autoturismului din compartimentul motor în proporţie de 50%. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric (cablu electric defect).

De la ora 16.30, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova  a participat pentu asigurare măsuri de apărare împotriva incendiilor la meciul de handbal feminin dintre CSM Craiova şi CSU Constanţa, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

 Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) –  1 intervenţie.
 Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.
 Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) –  12 intervenţii.
 Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 11 intervenţii.
 Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 intervenţii.
 Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  8 intervenţii.
 Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 8 intervenţii.
 Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 4 intervenţii

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.