Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat  au depistat un microbuz în valoare de 45.000 lei care figura ca fiind furat din Italia. 

În data de 04.11.2014, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Oprea P., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui  microbuz  marca Daimler cu numere de înmatriculare italieneşti.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că microbuzul figurează ca fiind declarat furat din Italia, din data de 29.03.2014. 

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar microbuzul  în valoare de 45.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T..P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.