Halloween party ideas 2015


În data de 3 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au organizat şi executat o acţiune prin care s-a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi a activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit - panificaţie”.

Poliţiştii doljeni au efectuat verificări şi controale la 6 societăţi comerciale din judeţul Dolj, 5 persoane fizice, iar în trafic au fost verificate 7 mijloace de transport.
În cadrul acţiunii au fost constatate şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, a căror valoare se ridică la 40.000 lei, iar valoarea mărfurilor confiscate la suma 1250 lei, reprezentând 2.080 pâini.

În urma controlului efectuat la o întreprindere individuală reprezentată de Ş. MARIAN, 27 ani au fost identificate 1066 pâini, ce urmau a fi comercializate, pentru care reprezentantul unităţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu suma de 20.000 lei conform Legii 12/1990R, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 700 de lei, reprezentând contravaloarea celor 10.66 pâini, aflate în gestiune fără documente de provenienţă.

IPJ DOLJ

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.