Halloween party ideas 2015

(Foto: newsar.ro)
O femeie din localitatea doljeană Maglavit a anunţat ieri lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în magazinul pe care îl administrează, de unde au furat mai multe bunuri în valoare de aproximativ 500 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorii furtului, stabilind că este vorba despre doi tineri din Maglavit.

De asemenea, prin extinderea cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul că aceştia sunt autorii unui alt furt, comis în noaptea de 26 spre 27 decembrie. Atunci cei doi au intrat într-un alt magazin, de unde au furat produse alimentare în valoare de 400 lei, faptă care nu a fost însă sesizată de către administratorul societăţii. Prejudiciul produs celor două societăţi, în valoare totală de 900 lei, a fost recuperat în proporţie de 80% şi a fost restituit părţilor vătămate.

Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.