În memoria regretaţilor Corneanu şi Bălu

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Foto:http://ziarulsportiv.blogspot.ro/
Dunărea Calafat şi-a cinstit doi dintre foştii jucători plecaţi prea devreme în lumea celor drepţi, printr-un joc amical disputat luni în compania lui SIC Pan Unirea

Oamenii de fotbal din Calafat nu i-au uitat pe cei doi foşti jucători ai formaţiei locale, care au decedat în urmă cu un an, la o vârstă prematură pentru părăsirea acestei lumi. Memoria foştilor fotbalişti Manu Corneanu şi Fernando Bălu a fost onorată luni printr-o întâlnire amicală, ce a avut loc la stadionul din Calafat, între echipa din localitate, Dunărea, şi SIC Pan Unirea, liderul primei serii din cadrul Ligii a V-a doljene. Confruntarea a fost precedată de un discurs al viceprimarului Doru Mituleţu, care a reamintit realizările pe plan fotbalistic al celor doi, iar apoi toţi cei prezenţi la stadion au ţinut un moment de reculegere. Acelaşi edil al municipiului Calafat a împărţit cupe celor două formaţii.

Bătrânii au făcut echipă cu noua generaţie 

Partida amicală i-a făcut pe „veteranii” domeniului fotbalistic din Calafat să-şi repună ghetele în picioare. Majoritatea celor care au jucat în întâlnirea de luni pentru Dunărea Calafat au fost foşti jucători ai echipei, completaţi de fotbalişti din lotul actual. Nici în cazul formaţiei din Unirea, nu au evoluat toţi jucătorii care au activat în campionat, echipa de start a acestora fiind întregită cu fotbalişti din Calafat.

La SIC PAN a jucat şi fratele răposatului Manu Corneanu, la meci fiind prezent de altfel şi tatăl acestuia. În final, scorul a arătat 3-1 pentru formaţia de la malul Dunării, marcatorii partidei fiind Chilom V.(28), Corneanu(autogol - 37) şi Ceauşu(64) pentru gazde, iar Sârbu N.(67) pentru oaspeţi.

sursa:editie.ro

Un comentariu

  1. Cuvintele nu-si mai au rostul,cateodata,pentru a descrie ceea ce simt eu,personal,pentru acesti doi mari jucatori de fotbal pe care i-a avut Calafatul!Ma aplec si ma inchin stingher in fata lor!Cinste voua,Mitule si Manule!Ingerii sa aiba grija de voi acolo sus!Semneaza: un fost coleg SCLIPCEA MIHAITA
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.