Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj a sancţionată contravenţional o societate comercială din Calafat cu suma de 15.000 lei

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Pentru că în această perioadă magazinele de profil sunt „luate cu asalt” de cumpărători, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au acţionat, în cursul zilei de vineri, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării cărnii şi a produselor din carne”. 

În cadrul activităţilor, oamenii legii au efectuat controale la 8 societăţi comerciale, 7 persoane fizice şi la 5 mijloace de transport.
Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de peste 75.000 lei, în timp ce valoarea mărfurilor confiscate s-a ridicat la 2.540 lei, reprezentând contravaloarea a 250 kg carne.

În timpul acţiunii, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din Calafat, poliţiştii au descoperit 100 kg carne de viţel ce urma a fi comercializată pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. 

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 15.000 lei conform prevederilor Legii 12/1990, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 1100 de lei, reprezentând contravalorea cantităţii de100 kg carne viţel aflată în gestiune fără documente de provenienţă, după cum au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.