Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autoturism marca Chrysler Voyager, care figura ca fiind furat din Italia. 

În data de 20.02.2015, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Alexandru B., în vârstă de 22 ani, conducând o autoplatformă marca Mercedes, pe care transporta un autoturism marca Craysler Voyager fără plăcuţe de înmatriculare.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Italia din data de 23.04.2013.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 4.400 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.