Tânăr doljean prins cu un pistol și o pușcă cumpărate ilegal din Bulgaria

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un tânăr din comună Almăj este cercetat penal pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor după ce polițiștii, în urma unei descinderi făcute la locuința acestuia, au găsit o pușcă, un pistol și muniție, toate deținute ilegal.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase şi Poliţiei municipiului Calafat, dar și cu sprijinul lucrătorilor Secţiei 1 Poliţie Rurală Craiova au făcut, miercuri, o percheziţie la locuinţa lui Florin Stratulat, de 26 de ani, din comună Almăj, judeţul Dolj. La locuința doljeanului, polițiștii au descoperit și ridicat un pistol neletal, Ekol cal. 9 mm şi de 22 de cartuşe acustice, cal. 9 mm. De asemenea, polițiștii au găsit şi o armă neletală de tir Elgan cu aer comprimat, cal. 4,5 mm. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că acesta a cumpărat din Bulgaria şi introdus ilegal în România, în cursul lunii februarie a anului 2015, cele două arme. „În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, armele şi cartuşele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, subcomisar Alin Apostol.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.