Halloween party ideas 2015


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetatean sirian care incerca astfel sa intre ilegal in tara.

In data de 23.04.2015, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetatean turc, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, role de hartie din Turcia pentru Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit ascuns, pe osia remorcii camionului, un barbat de origine afro-asiatica care nu aveau asupra sa niciun document de identitate si nu vorbea nicio limba de circulatie internationala.

La cercetari s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul sirian Husein H., in varsta de 25 de ani. Soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului romano - bulgar, camionul, conducatorul auto si persoana in cauza au fost preluate de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.