Tânăr în arest pentru tentativă de omor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un tânăr de 21 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatului emis ieri de Tribunalul Dolj, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Autorul, băut, a băgat în spital un alt tânăr din localitate, după ce l-a pocnit cu un par în cap de mai multe ori.

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au fost anunţaţi despre o altercaţie petrecută în noaptea de duminică spre luni (17/18 mai a.c.), în comuna Poiana Mare, în urma căreia un tânăr a ajuns la spital în stare gravă. Din cercetările efectuate, anchetatorii au stabilit că, puţin după ora 23.00, Adrian Ionel Deică, de 21 de ani din Poiana Mare, după ce consumase din plin băuturi alcoolice, a ieşit pe stradă, s-a întâlnit cu Adrian Marcu, de 22 de ani şi, în urma unui conflict spontan, l-a lovit de mai multe ori pe cel din urmă cu o bucată de lemn în cap. Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată, medicii legişti stabilind că leziunile suferite i-au pus viaţa în primejdie şi are nevoie, pentru vindecare, de 85 – 95 de zile de îngrijri medicale.

În aceste condiţii Deică a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pe 24 de ore în cursul zilei de luni, iar ieri a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor, propunere admisă de judecători: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Deică Adrian Ionel, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.05.2015 până la data de 17.06.2015, inclusiv.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei.

Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.