Halloween party ideas 2015


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit trei cetateni sirieni ascunsi intr-un TIR incarcat cu profile metalice, care incercau in acest mod sa intre ilegal in Romania.

In data de 14.05.2015, la ora 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui camion marca Mercedes, cetateanul turc Emin C., in varsta de 54 de ani, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, profile metalice din Turcia pentru Polonia.

Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari a observat ca snurul de la prelata autocamionului este taiat si relipit. In urma controlului amanuntit efectuat asupra compartimentului marfa, printre marfa transportata, au fost descoperite trei persoane, doi barbati si o femeie, care nu vorbeau limba romana si nu detineau documente de identitate.

La cercetari, acestia au declarat ca sunt cetateni sirieni, ca au plecat din tara de origine in urma cu o saptamana si au calatorit fraudulos ascunsi in diverse camioane, platind unei calauze suma de 7.000 de euro de persoana pentru a ajunge intr-un stat din vestul Europei.Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, migrantii, soferul si mijloacul de transport au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.