Femeie rănită într-un accident în care au fost implicate trei autovehicule

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
O femeie de 53 de ani, din Sofia (Bulgaria), a fost rănită într-un grav accident de circulație petrecut ieri după-amiază pe raza comunei Maglavit. Șoferul unui Opel a intrat într-un TIR, din impact fiind proiectat în alt autoturism, cel în care femeia era pasageră. Polițiștii spun că accidentul s-a petrecut pe fondul neatenției.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 13.45, pe DN 56 A, în afara localităţii Hunia (Maglavit), s-a produs un accident în urma căruia o persoană a ajuns la spital pentru investigații medicale. Polițiștii rutieri au stabilit faptul că Ionuț Poiană, de 25 de ani, din comuna Cetate, în timp ce  conducea un autoturism Opel din direcţia Maglavit către Dr.Tr. Severin, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR condus din sens opus de Damianov Bogomilov, de 49 de ani, din Sofia. După impact autoturismul a fost proiectat într-un autoturism Renault condus de Maiankov Nedev, din Sofia, care circula în spatele TIR-ului. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a Zaharievei Ombretenova, de 53 de ani, din Bulgaria, Sofia,  pasageră în al doilea autoturism, care a fost transportată la Spitalul Calafat și ulterior la Spitalul nr.1 Craiova pentru investigații medicale. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcotest rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.