Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră de la Calafat au descoperit, luni după-amiaza, un migrant ascuns în peretele unui vagon al trenului de persoane care circulă pe relaţia Sofia – Budapesta, care intenţiona astfel să intre ilegal în România. Bărbatul, care nu avea nici un fel de documente asupra sa, a fost predat poliţiştilor bulgari pentru dispunerea măsurilor necesare.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, luni după-amiază, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a efectuat controlul specific în trenul de transport persoane care circulă pe ruta Sofia – Budapesta.

Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în peretele unuia dintre vagoane, într-un loc destinat aparaturii electrice, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 45 de ani. Bărbatul în cauză nu vorbea limba română şi nici o limbă de circulaţie internaţională şi nu deţinea documente de identitate. Poliţiştii doljeni l-au predate colegilor bulgari pentru cercetări şi dispunerea măsurilor necesare.

„Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei respective, iar conform protocolului de cooperare româno-bulgar, aceasta a fost preluată de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a precizat subcomisar Dănuţ Rudăreanu, din cadrul Biroului de presă al STPF Dolj.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.