A început Tabăra Folk de la Calafat!

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

De câteva zile, la Calafat se cântă, se recită, se lansează cărți și albume muzicale, într-o atmosferă unică! Una cum numai Festivalul Internațional de Poezie și Muzică Folk poate avea! Ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, evenimentul de la malul Dunării este organizat de Casa de Cultură Calafat, Primăria și Consiliul Local Calafat şi A.P.L.O.M.B. 

Calafat și se derulează, ca în fiecare din ultimii ani, sub sloganul „Asta-i muzica ce-mi place”. Între invitați se numără cunoscuți poeți cu chitara, precum Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Victor Socaciu – care aduce și cel mai recent album al său, „Îmbrățișarea”, integral pe versurile lui Nichita Stănescu, Vali Șerban – care, cu acest prilej, și-a lansat cartea „Istoria unui vis. 

O poveste subiectivă a Cenaclului Flacăra”, Sorin Minghiat, Doru Stănculescu, Cristian Buică, Emeric Imre, Mircea Bodolan, Eugen Avram, Horia Stoicanu, George Nicolescu ș.a. Pentru toți aceștia, ca și pentru artiști din Bulgaria, Serbia și Republica Moldova, gazdă primitoare este Dan Vană. 

Tabăra Folk se desfășoară în perioada 31 iulie – 6 august, concertele având loc în centrul civic al Calafatului, dar și pe plaja de la Bașcov.

CLIP VIDEO AICI

Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.