Cinci cetateni irakieni, retinuti de politistii de frontiera mehedinteni la malul romanesc al Dunarii

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


Politistii de frontiera mehedinteni au depistat, la malul romanesc al Fluviului Dunarea, cinci cetateni irakieni, care intentionau sa intre ilegal in Romania din R. Bulgaria.

In data de 24.09.2015, in baza unui schimb de informatii cu Politia de Frontiera Bulgara, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Calafat - jud. Dolj si S.P.F. Garla - jud. Mehedinti au declansat o actiune pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta.

Astfel, in urma actiunii, politistii de frontiera au depistat, in apropierea malului romanesc al fluviului Dunarea, un grup format din cinci persoane de sex masculin care intentiona sa se deplaseze, prin vegetatie, catre interiorul tarii.

Cei in cauza au fost condusi pentru verificari la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Garla Mare, jud. Mehedinti. Din primele cercetari si declaratii s-a stabilit ca barbatii sunt cetateni irakieni, cu varste cuprinse intre 21 si 25 de ani.

Acestia au declarat ca au traversat fluviul Dunarea cu o ambarcatiune si intentionau sa ajunga intr-o tara din Spatiul Schengen.



In cauza politistii de frontiera mehedinteni efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, iar in baza protocolului romano-bulgar, migrantii vor fi predati Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si depistarii persoanelor implicate.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.