Halloween party ideas 2015


S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Calafat, în data de 07.09.2015, între orele 09:00 -19:00, în scopul efectuării unor lucrări la instalațiile electrice ale stației de tratare a apei Calafat.

Lucrarile vor fi efectuate de catre S.C. Energomontaj SRL Turceni și de catre CEZ Distribuție în baza contractului de lucrări CL3 - Reabilitarea captării și Stației de Tratare Apă Calafat. 

"Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. 

La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere", a anunţat conducerea CAO Oltenia.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.