100.000 de euro, gasiti plutind pe Dunare, in Viena, de catre un tanar. Martorii au anuntat politia

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Politia din Austria incearca sa afle cum de au ajuns peste 100.000 de euro (108.230 de dolari) in bancnote de 100 si 500 de euro sa pluteasca pe un brat al Dunarii, relateaza luni Reuters.

Investigatiile desfasurate pana acum nu au relevat niciun act de delincventa in zona in care sa figureze disparitia unei sume similare de bani, a indicat un purtator de cuvant al politiei din Viena.

Un tanar, care a reperat 'comoara din rau' a sarit sambata in apele reci ale Dunarii ca sa scoata banii la mal, dupa cum a relatat ziarul Oesterreich. Cativa trecatori care l-au vazut sarind in apa au crezut ca acesta vrea sa-si puna capat zilelor si au alertat politia.

Cand au sosit la fata locului, politistii l-au descoperit adunand bancnotele din apa. Tanarul vrea acum un procent din acesti bani.

Baiatul spune ca intentiona sa-i aduca la politie, dar ramane de stabilit daca banii au fost descoperiti de tanar sau de catre politie, a indicat acelasi purtator de cuvant.

In Austria, orice persoana care gaseste o suma de bani si o preda politiei poate pretinde la 5%-10% din suma si are dreptul de a primi intreaga suma in cazul in care proprietarul de drept nu apare sau nu este identificat in termen de un an.

Sursa: Stirile Pro TV

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.