Acţiuni educativ-preventive în şcolile şi liceele din Calafat ale jandarmilor doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Marţi, 28 februarie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj – structura Calafat, au desfăşurat la Liceul „Independenţa”, Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu” şi Şcoala Gimnazială „Gheorghe Brăescu”, din Calafat, activităţi educativ-preventive la care au participat peste 140 de elevi, în vederea creşterii gradului de siguranţă civică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar. 

În cadrul acestor întâlniri au fost distribuite materiale informative, au fost prezentate aspecte din activitatea instituţiei şi s-au purtat discuţii cu elevii, sfaturile preventive, promovarea unui comportament civic bazat pe respect reciproc, dezvoltarea comportamentelor non-violente, prevenirea delincvenţei juvenile, dar şi cunoaşterea legislaţiei în domeniul respectării ordinii şi liniştii publice fiind principalele mesaje transmise celor prezenţi. Această acţiune s-a bucurat de receptivitate din partea elevilor care şi-au manifestat interesul prin multitudinea de întrebări adresate jandarmilor.

Cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj desfăşoară asemenea activităţi prin programele proprii de acţiune, precum şi în baza parteneriatelor educaţionale încheiate cu instituţii de învăţământ preuniversitar din municipiul Craiova şi judeţul Dolj, în scopul reducerii numărul faptelor de natură să afecteze siguranţa şi liniştea elevilor.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.