Autoturism de lux căutat de autoritățile din Finlanda, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetățean român care conducea  un autoturism marca Porsche Cayenne, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, căutat de autoritățile din Finlanda.

În data de 02.03.2017, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetățeanul român Marinel M., în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Porsche Cayenne, pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare finlandeze.



Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au avut suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, fapt pentru care au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

În urma acestora, a rezultat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2007, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Finlanda, în urmă cu o zi.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat mașina de la un prieten din Spania, în contul unei datorii și nu ştia că ar fi furată.

Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării autoturismului în valoare de aproximativ 20.000 euro, în cauză fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.