Mike Godoroja & Blue Spirit concertează, astă-seară, la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Mike Godoroja & Blue Spirit prezintă astă-seară, la Calafat, noul proiect: „Născut în România!” – „o experienţă rock-blues-folk surprinzătoare”. Spectacolul multimedia are loc cu începere de la ora 20.30, în centrul civic, pe platoul din faţa Casei de Cultură, şi face parte din turneul naţional 2017 cu acelaşi nume. «„Născut în România!” este proiectul mult aşteptat de mine… Aproape 20 de ani mi-au trebuit ca să înţeleg că ceea ce am eu de spus este aici şi „aici” înseamnă România», mărturiseşte solistul trupei.


După 20 de ani de sute de show-uri în toată ţara şi prezenţe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiţi spectatorii unui concept multimedia cu muzică originală. «Un show complet, cu momente teatrale şi multimedia, unic în România. Fiţi pregătiţi să faceţi cunoştinţă cu: 48 de instrumente rare în România şi în Europa, 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi, un set de 30 de unităţi de percuţie, 15.000 W de lumini inteligente şi 60 de module de ecran LED full HD», anunţă membrii trupei. Din componenţa acesteia fac parte Mike Godoroja – voce şi inspiraţie, Tibi Duţu – bassist, Vali Vătuiu – percuţionist, Călin Grigoriu – chitarist, Dorian Pîrvu – pianist şi Alin Păun – chitarist.

„Născut în România” este producţia prin care Mike Godoroja & Blue Spirit vor să spună povestea fiecăruia dintre noi, aducând un suflu nou. O schimbare spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul, country-ul şi tradiţionalele motive româneşti fuzionează cu elemente teatrale şi de artă vizuală. „A fi născut în România nu este o ruşine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamţ sau coreean… Aici sunt părinţii şi copiii mei, sunt îngropaţi bunicii şi mătuşile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny Răducanu şi al lui Florian Pittiş, aici este publicul pe care îl iubesc şi îl cinstesc… Și asta nu e puţin lucru… înseamnă TOTUL!”, afirmă Mike Godoroja.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.