Bancnotă de 20 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit un cetăţean polonez care a încercat să achite taxa de pod cu o bancnotă de 20 de euro falsă.

În data de 18.10.2017, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au fost sesizaţi de către casierul de la încasarea taxei de pod, cu privire la faptul că un cetăţean a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 20 de euro falsă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul polonez Marek Z., în vârstă de 34 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă specifice uneia autentice.

Persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.