Doljean prins cu pistol şi muniţie cumpărate ilegal din Bulgaria

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii cercetează un bărbat de 49 de ani, din judeţul Dolj, pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, asupra acestuia fiind găsită o armă cu glonţ, calibru 9 mm şi 150 de cartuşe, acelaşi calibru

Potrivit IPJ Dolj, astăzi, în urma activităţilor specifice întreprinse în comun de poliţişti din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al I.P.J. Dolj şi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurale Coşoveni, a fost depistat Marian Dolea, de 49 de ani, din comuna Teasc, judeţul Dolj care deţinea ilegal, la domiciliu, un pistol calibru 9 mm, precum şi 150 de cartuşe neletale nepercutate de acelaşi calibru. 

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că arma şi muniţia au fost cumpărate, fără drept, în data de 13.11.2017, din Republica Bulgaria – oraşul Vidin. În aceeaşi zi, bărbatul de 49 de ani le-a introdus în România, fără a le declara organelor de control vamale, arma şi cele 150 de cartuşe fiind depozitate într-un compartiment al unui tren care circula pe ruta Craiova-Vidin. 

Poliţiştii doljeni au întocmit în cauză un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi pentru contrabandă calificată. Pistolul şi muniţia au fost ridicate de poliţişti în vederea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.