ANUNTUL care il va scoate din MINTI pe Mititelu! Sandu anunta ce se va intampla cu Craiova! Scrisoarea asteptata de un oras intreg:

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
"Nu mi-a cerut (n.r. - premierul Victor Ponta) sa rezolv in mod special cazul Craiovei. Nu a facut niciun fel de presiune, ati fost in sala doar. O sa avem poate o intalnire cu doamna primar (n.r. - primarul orasului Craiova, Olguta Vasilescu). O astept cu bratele deschise, cred ca asa se poate discuta. Maine, Primaria Craiova va primi din partea Adunarii Generale propunerea ca orasul Craiova sa aiba o echipa. In acelasi timp, pe hotararea Curtii de Apel, probabil ca maine colegii mei care se ocupa de competitii vor transmite scrisoarea prin care SC, AFC, nici nu mai stiu care dintre socitetati (n.r. - societatile prin care Adrian Mititelu administreaza clubul Universitatea Craiova), daca doreste sau nu sa se inscrie in competitie. In Liga a II-a, bineineteles, oricare dintre ele", a spus Mircea Sandu.

Presedintele FRF a declarat ca apreciaza initiativa premierului Victor Ponta de a se intalni cu reprezentantii federatiilor sportive, precizand ca fotbalul nu are nevoie de fonduri de la Guvern. "Cred ca este prima data cand premierul vine in Casa Sportului Romanesc. Fotbalul nu are nevoie de nimic de la Guvern, poate doar de o legislatie prin care sa crestem activitatea, sa putem face investitii. Noi nu cerem fonduri, doar o legislatie care sa permita dezvoltarea activitatii noastre",a afirmat Mircea Sandu.

In ceea ce priveste construirea unei sali polivalente moderne in Bucuresti, Sandu a mentionat ca aceasta ar putea fi finalizata in doi ani daca Guvernul va aloca fondurile necesare. "Pe locul patioarului se poate construi sala polivalenta in doi ani, dar sa fie finantare. Am mai discutat si cu domnul Oprescu pentru ca aceasta zona (n.r. - Complexul Lia Manoliu) sa devina un complex pentru majoritatea sporturilor, poate mai putin cele nautice", a precizat Sandu.

Sursa: Mediafax

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.