Halloween party ideas 2015

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale, devenit unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, pregăteşte lovitura vieţii.

Gică Popescu are mai multe afaceri în fotbal, dar pregăteşte o adevărată lovitură în domeniul hotelier. "Baciul" a semnat un contract cu grupul Marriott International (al 11-lea cel mai mare lanţ hotelier din lume) pentru un nou hotel Marriott în Bucureşti, ce va fi condus de firma Gică Popescu Hotels SRL, scrie ProSport, citând site-ul specializat 4hoteliers.com, care a prezentat şi primele imagini cu hotelul ce va fi terminat în 2014. Investiţia va fi una de peste 20 de milioane de euro, iar hotelul va fi amplasat în centrul Bucureştiului.
"Sunt mulţumit că după negocieri de foarte lungă durată, managementul Marriott International a considerat că un nou proiect marca Marriott în România este oportun şi de viitor", a declarat Gică Popescu.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.