Halloween party ideas 2015


Traian Băsescu vrea să fie audiat de procurori pentru declaraţiile pe care le-a făcut referitoarea la lovitura de stat. 


Uniunea Social Liberală a depus deja o plângere penală la Parchetul General, prin care se cere începerea urmăririi împotriva preşedintelui suspendat şi a altor 14 persoane, pentru răspindire de informaţii false în străinătate şi pentru denigrarea ţării.


Deşi în mod normal, Traian Băsescu se bucură de imunitate, în această perioadă, cât este suspendat, poate fi audiat de procurori.


"Eu sunt deja reclamat la Parchet, ma voi prezenta si imi voi exprima punctul de vedere, sa fiu chemat inainte de a exista justificarea, inainte de avea imunitate si nu-l chemam", a declarat preşedintele suspendat Traian Băsescu.
Sursa:antena3

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.