Responsive Ad Slot

Latest

latest

Un an de la dezastrul Stiintei!

vineri, 20 iulie 2012

/ by Calafat News

Astazi se implineste un an de cand FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost rasa miseleste de pe harta fotbalului romanesc, iar bunurile sale patrimoniale au fost furate, fara rusine, si in vazul tuturor!

 Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF, acest stabor al fotbalului romanesc, a hotarat sa excluda provizoriu FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, fara a avea, iar instantele civile romanesti au probat apoi acest lucru, vreun motiv real si legal pentru o astfel de decizie, UNICA in fotbalul mondial!

In ziua in care Marele Ilie Balaci isi serba onomastica, iar ingerul pazitor al Stiintei, Adrian Paunescu, ar fi implinit 68 ani, 12 nulitati umane si juridice au apasat pe tragaci, fara somatie, punand la pamant Universitatea Craiova fotbalistica, dupa avea 63 de ani de continuitate, in doar cateva zeci de secunde. (vezi alaturat cele 4 randuri din adresa trimisa de FRF)
Privim astazi, dupa 365 de zile de lupta cu mafia ferefista, cand Stiinta si-a castigat dreptatea in justitie si asteapta sa fie repusa in drepturi, cu si mai mare dispret declaratia aroganta pe care o facea Mircea Sandu in acea zi fatidica, de 20 iulie 2011 (pe care o puteti revedea in linkul de mai jos): "Lumea să nu sufere niciun şoc după decizia Comitetului Executiv. S-a încălcat grav statutul FRF. Nu mai există cale de întoarcere! Nicio instanta din Romania nu va putea intoarce aceasta decizie, ce mai poate fi atacată de Craiova doar la ONU!!!"
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!