Halloween party ideas 2015


Peste 160 de hectare de vegetaţie uscată au fost distruse de flăcări, în urma a şase incendii izbucnite pe raza localităţilor Breasta, Işalniţa, Lipovu, Coţofenii din Dos, Catanele Noi, Calafat (satul Basarabi) din Dolj. 
Cauza probabilă este focul lăsat nesupravegheat în spaţii deschise şi folosirea intenţionaţă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Secţia de Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa gospodărească a numitei Corina V., în comuna Galiciuica. 
A ars un acoperiş de la o anexă gospodărescă pe o suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi.                   
“Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria cetăţeanului Gigi S., din localitatea Segarcea. Din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, a ars acoperişul unei anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia Dolj.

Săpături cu surprize

Misiune pirotehnică la Daneţi

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pirotehnică pentru ridicarea unei lovituri de aruncător calibru 82 mm în comuna  Daneţi (Dolj), descoperită de Eugen D. în urma unor săpături în curtea sa. Obiectivul a fost ridicat, transportat şi depozitat fără probleme.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.