A murit strivit în maşină de un cal

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un şofer care conducea regulamentar un autoturism dinspre Drobeta Turnu Severin înspre Calafat a murit ieri-dimineaţă pe DN 56 A, strivit fiind în maşină de un cal lăsat nesupravegheat pe stradă. Totul s-a întâmplat în localitatea Recea.
În jurul orei 4.30, o echipă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi se întorcea de la un caz şi a observat foarte multe cioburi pe carosabil, iar pe partea dreaptă o Dacie albă strivită şi un cal intrat prin parbriz. „Am oprit ambulanţa şi am mers să vedem ce se întâmplă. Am crezut că poate este cineva care are nevoie de ajutor. Era un bărbat la volanul maşinii, dar era deja decedat de ceva timp. Cel mai probabil, calul a intrat prin parbriz şi l-a prins pe bărbat sub el. Atât şoferul, cât şi calul erau morţi“, a spus medicul de pe ambulanţă.
Medicii au sunat la 112, având nevoie de serviciul de la descarcerare pentru a-l scoate pe om de sub cal. „Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit la un accident rutier produs pe DN 56, pe raza localităţii Recea, comuna Punghina, între un autoturism Dacia 1310 şi un cal. S-a acţionat pentru descarcerarea conducătorului autoturismului, decedat înainte de sosirea forţelor de intervenţie, îndepărtarea materialelor rezultate în urma impactului şi scoaterea animalului mort în afara părţii carosabile“, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt în cadrul ISU Drobeta.
Pe durata intervenţiei, circulaţia rutieră a fost restricţionată pe un sens de mers. 
Poliţia a deschis o anchetă pentru a-l găsi pe proprietarul animalului.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.