Halloween party ideas 2015


Un şofer care conducea regulamentar un autoturism dinspre Drobeta Turnu Severin înspre Calafat a murit ieri-dimineaţă pe DN 56 A, strivit fiind în maşină de un cal lăsat nesupravegheat pe stradă. Totul s-a întâmplat în localitatea Recea.
În jurul orei 4.30, o echipă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi se întorcea de la un caz şi a observat foarte multe cioburi pe carosabil, iar pe partea dreaptă o Dacie albă strivită şi un cal intrat prin parbriz. „Am oprit ambulanţa şi am mers să vedem ce se întâmplă. Am crezut că poate este cineva care are nevoie de ajutor. Era un bărbat la volanul maşinii, dar era deja decedat de ceva timp. Cel mai probabil, calul a intrat prin parbriz şi l-a prins pe bărbat sub el. Atât şoferul, cât şi calul erau morţi“, a spus medicul de pe ambulanţă.
Medicii au sunat la 112, având nevoie de serviciul de la descarcerare pentru a-l scoate pe om de sub cal. „Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit la un accident rutier produs pe DN 56, pe raza localităţii Recea, comuna Punghina, între un autoturism Dacia 1310 şi un cal. S-a acţionat pentru descarcerarea conducătorului autoturismului, decedat înainte de sosirea forţelor de intervenţie, îndepărtarea materialelor rezultate în urma impactului şi scoaterea animalului mort în afara părţii carosabile“, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt în cadrul ISU Drobeta.
Pe durata intervenţiei, circulaţia rutieră a fost restricţionată pe un sens de mers. 
Poliţia a deschis o anchetă pentru a-l găsi pe proprietarul animalului.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.