Halloween party ideas 2015

Doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal după ce au prezentat vameşilor din Bechet un document fals pentru autoturismele pe care le conduceau.
În data de 28.08.2012, ora 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul roman Mihai S., în vârstă de 45, care conducea un microbuz marca Ford Tranzit. Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că talonul pentru inspecţie tehnică este fals. Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, judeţul Dolj, au oprit în trafic, pe DN 55A, pe cetăţeanul român Ionel P., în vârstă de 52 ani, care conducea un microbuz marca Ford Tranzit, având talonul pentru inspecţie tehnică fals. Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.