Anunţul neaşteptat care afectează întreaga ţară. Nimeni nu-şi închipuia o asemenea schimbare în câteva ore

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

După luni întregi în care am simţit că ne sufocăm şi imploram cerul pentru un strop de ploaie, acum a venit si momentul în care putem răsufla uşuraţi, temperaturile din termometre ajungând în unele zone şi la 17 grade pe timpul zilei.

Vezi cum va fi la tine în oraş, pe www.meteoplus.ro

VINERI ( 10 august) 
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic, dar în regiunile extracarpatice va fi şi instabilã. Cerul va prezenta înnorãri, temporar accentuate, în estul şi sudul ţãrii, precum şi în zona de munte, unde local se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. În celelalte regiuni cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul Moldovei şi 32 de grade în sud-vestul extrem al ţãrii, iar cele minime se vor situa între 8...9 grade în depresiuni şi 21...22 de grade pe litoral. Presiunea atmosferica va fi în scãdere in regiunile sudice, iar în celelalte regiuni variaţiile vor fi nesemnificative.

SÂMBĂTĂ ( 11 august) 
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va fi variabil în vestul ţãrii, dar în restul teritoriului va prezenta înnorãri, temporar accentuate, şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãţile de apã vor depãşi pe arii restrânse 20...25 l/mp şi izolat 40 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã, mai ales în regiunile sudice şi estice, precum şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 29 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 10 grade în zonele depresionare şi 22 de grade pe litoral. Presiunea atmosferica va fi în scãdere.

DUMINICĂ ( 12 august) 
Vremea va fi rãcoroasã şi în general instabilã. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi, îndeosebi în cursul zilei, vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în cea mai mare parte a ţãrii, exceptând vestul ţãrii, unde cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat, mai ales la munte. În sud şi est, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor situa între 15 grade în nordul Moldovei şi 25 de grade în vest şi pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni şi 17 grade pe litoral.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.