Halloween party ideas 2015


Conform datelor transmise de staţiile hidrometrice aflate pe teritoriul AdministraŢiei Bazinale de Apă “Jiu”, în ultimele 24 de ore vremea a fost călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) a atins, izolat, pragul critic de 80 de unităţi.

Temperatura maximă înregistrată în Dolj a fost de 35 de grade Celsius, în oraşele Bechet şi Calafat, iar atenţionarea meteorologică de caniculă şi disconfort termic emisă de ANM pe 20 august a.c. este valabilă până mâine inclusiv.

Fără precipitaţii şi cu un nou val de căldură, nivelul Dunării scade de la o zi la alta. Conform prognozei elaborate de INHGA-CNPB, în jurul datei de 27 august a.c. debitul fluviului va ajunge la valoarea de 2.250 mc/s, adică la jumătatea mediei multianuale a lunii august, care este de 4.300 mc/s. Nu numai pe Dunăre se înregistrează un nivel scăzut al apei, ci şi în întregul bazin hidrografic al Jiului, cu excepţia sectorului mijlociu.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.