Halloween party ideas 2015CONCURS "VIN EXTRATEREŞTRII". Câştigă CELE MAI BUNE BILETE (TIP VIP1) la DINAMO-BARCELONA cu REALITATEA.NET! 

Pe 11 august, la ora 20:15, în direct la Realitatea TV si Realitatea.net, comunicăm cu extratereştrii, prin fotbal! Cea mai bună echipă a lumii coboară în iarba de pe Arena Naţională, pentru cel mai aşteptat meci al anului: DINAMO BUCUREŞTI - FC BARCELONA.

CONCURS VIN EXTRATEREŞTRII. Câştigă CELE MAI BUNE BILETE (VIP 1)  la DINAMO-BARCELONA cu REALITATEA.NET!

REALITATEA.NET lansează provocarea! Ai cunoştinţe din fotbal? Te pasionează de când te ştii?
RĂSPUNDE LA ÎNTREBAREA DIN SONDAJ şi intri în MECIUL ANULUI.
Dacă bifezi varianta corectă, a doua zi vei participa la extragerea la sorţi pentru o invitaţie dublă la meciul de pe Arena Naţională. Invitaţia dublă este de tip VIP 1 , asigurând două locuri în cea mai bună zonă a stadionului, unde se vor afla toate personalităţile prezente la meci. Valoarea invitaţiei este 935 RON x 2= 1870 RON.

Detalii despre poziţionarea locurilor găsiţi pe biletenationalarena.ro.

În fiecare zi întrebarea se va schimba. În fiecare zi ai o nouă şansă la câştig. Concursul se desfăşoară de sâmbătă, 4 august, până joi,  9 august, inclusiv.
În direct la REALITATEA TV ai amicalul cu cele mai multe vedete ale fotbalului pe metrul pătrat: MESSI, INIESTA, PUYOL, XAVI, FABREGAS, VALDES şi PIQUET!

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.