Dezastru în ligile inferioare! Reject Viitorul Craiova, Timişoara doar ca Recaş

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

FRF vrea 14 echipe în fiecare serie a Ligii a II‑a, dar cel puţin două formaţii sunt la un pas de abandon. În Liga a III-a s-au înscris doar 78 de echipe pe 96 de locuri!
Numărul mic de cluburi înscrise la Liga a III-a pune federaţia să aleagă între două variante: şase serii de 13 sau patru serii, două de 20 şi două de 19.În cadrul Comitetul Executiv al FRF s-a pus în discuţie situaţia Ligii a II-a şi a III-a, ca urmare a numărului redus de echipe înscrise până la termenul limită de 30 iulie. După ce FC Olt şi Astra Giurgiu şi-au confirmat retragerea din campionat, prin nedepunerea cererii de înscriere, acelaşi lucru se va întâmpla cu Buftea şi Poli Timişoara, care şi-au anunţat la rândul lor abandonul. Cererea de înscriere depusă de Viitorul Craiova pe locul acordat "Băniei" a fost respinsă, astfel că au rămas doar 28 de echipe. În această situaţie, forul fotbalului românesc a făcut deja o ciornă a componenţei celor două serii, campionatul urmând a începe pe 1 septembrie. Ţintarul se va realiza cel mai probabil săptămâna viitoare, dar până atunci sunt şanse ca FCM Bacău şi Callatis să se retragă, ceea ce va duce automat la serii de 13 echipe.


Mioveniul a scăpat de depunctare


Dispariţia Politehnicii lui Marian Iancu le-a determinat pe autorităţile locale din Timişoara să caute o variantă pentru a se bucura în continuare de fotbal pe Bega. S-a găsit soluţia asocierii cu ACS Recaş sub noul nume de ACS Poli Timişoara, însă federaţia nu pare să accepte schimbarea personalităţii juridice. Cu alte cuvinte, echipa va putea juca doar ca ACS Recaş. În schimb, FRF a decis să se elimine baremul la Liga a II-a şi a III-a, prima beneficiară a acestei decizii fiind CS Mioveni, care scapă de cele 13 puncte penalizare, "zestrea" strânsă din evoluţia slabă din Liga 1.


Patru ori şase serii la Liga a III-a


Cu doar 78 de echipe înscrise pe 96 de locuri, FRF s-a ţinut de cuvânt şi nu a mai ocupat locurile libere. Mai mult, pentru noul sezon se iau în calcul două variante: şase serii de 13 echipe sau patru serii, două de 20 şi două de 19. O decizie finală în acest sens se va lua cel mai târziu până săptămâna viitoare.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.