Responsive Ad Slot

Latest

latest

Doljenii primesc 4.200 de tone de ajutoare alimentare

vineri, 3 august 2012

/ by Calafat News

Consiliul Judeţean Dolj a demarat procedura de achiziţionare a serviciilor de depozitare, gestionare, manipulare şi transport a ajutoarelor alimentare destinate persoanelor defavorizate. Acţiunea face parte din Planul European de distribuţie ajutoare (PEAD).

Ajutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeană persoanelor defavorizate urmează să ajungă la populaţie în curând. Astfel, cele peste 4.200 de tone de alimente s-au suplimentat cu încă cinci produse, în total fiind 11: făină, mălai, paste făinoase, biscuiţi, orez, fasole, zahăr, ulei, bulion, roşii în bulion, mazăre boabe, făină, mălai, paste făinoase, biscuiţi, orez, lapte praf.


Categoriile de beneficiari sunt familiile sau persoanele cu venit minim garantat, pensionarii cu pensie de maximum 400 de lei, şomerii şi persoanele adulte sau copiii cu handicap grav sau accentuat. Dacă în anul 2011 au primit ajutoare alimentare 102.152 de persoane, anul acesta sunt pe liste 102.600. Valoarea totală a acestor produse este cu 12% mai mare decât anul trecut.


“Procedura de licitaţie constă în cerere de ofertă conform OUG nr. 34/2006, iar data-limită de depunere a ofertelor este 6 august, ora 10.00. Cantitatea totală de produse alimentare ce va fi distribuită este de circa 4.200 tone, pentru o perioadă de 7 luni de la data semnării contractului (15 august), iar programul se desfăşoară prin APIA Dolj, care decontează prin PEAD valoarea serviciilor prestate de Consiliul Judeţean Dolj”, a declarat Laurenţiu Ivanovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!