Doljenii primesc 4.200 de tone de ajutoare alimentare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Consiliul Judeţean Dolj a demarat procedura de achiziţionare a serviciilor de depozitare, gestionare, manipulare şi transport a ajutoarelor alimentare destinate persoanelor defavorizate. Acţiunea face parte din Planul European de distribuţie ajutoare (PEAD).

Ajutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeană persoanelor defavorizate urmează să ajungă la populaţie în curând. Astfel, cele peste 4.200 de tone de alimente s-au suplimentat cu încă cinci produse, în total fiind 11: făină, mălai, paste făinoase, biscuiţi, orez, fasole, zahăr, ulei, bulion, roşii în bulion, mazăre boabe, făină, mălai, paste făinoase, biscuiţi, orez, lapte praf.


Categoriile de beneficiari sunt familiile sau persoanele cu venit minim garantat, pensionarii cu pensie de maximum 400 de lei, şomerii şi persoanele adulte sau copiii cu handicap grav sau accentuat. Dacă în anul 2011 au primit ajutoare alimentare 102.152 de persoane, anul acesta sunt pe liste 102.600. Valoarea totală a acestor produse este cu 12% mai mare decât anul trecut.


“Procedura de licitaţie constă în cerere de ofertă conform OUG nr. 34/2006, iar data-limită de depunere a ofertelor este 6 august, ora 10.00. Cantitatea totală de produse alimentare ce va fi distribuită este de circa 4.200 tone, pentru o perioadă de 7 luni de la data semnării contractului (15 august), iar programul se desfăşoară prin APIA Dolj, care decontează prin PEAD valoarea serviciilor prestate de Consiliul Judeţean Dolj”, a declarat Laurenţiu Ivanovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.