Responsive Ad Slot

Latest

latest

Liga a IV-a Dolj începe în mijlocul caniculei !

joi, 9 august 2012

/ by Calafat News

Conducerea AJF Dolj a anunţat că prima etapă a Ligii a IV-a Dolj se va desfăşura aşa cum era programată iniţial, sâmbătă 11 august, chiar dacă temperaturile sunt foarte ridicate în această perioadă.
Vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu, a declarat, în exclusivitate pentru Jurnalul Olteniei, de ce nu va fi amânat startul noului sezon. “Avem un program foarte încărcat, cu meciuri în campionat şi în play-off. Vom avea şi destule etape intermediare şi nu se putea amâna startul sezonului. În plus, vom termina campionatul să dăm ocazia campioanei judeţului să se pregătească pentru play-off”, a declarat Sorin Pătraşcu. Acesta a găsit soluţia pentru ca jucătorii să nu fie afectaţi de caniculă: “Partidele de la seniori vor începe la ora 10 şi până la ora 11.45 nu va fi foarte cald. Juniorii vor evolua vineri, de la ora 19.00. Vom avea grijă să se desfăşoare în condiţii optime.”
Până acum nu a început decât Liga I, ligile a doua şi a treia urmând să înceapă la începutul lunii septembrie. Decizia luată de AJF Dolj a fost criticată de Silviu Bogdan care a fost ales preşedinte la forului doljean, dar nepus în funcţie: “Este inadmisibil ca Liga a IV-a să înceapă înainte de Liga a II-a şi a III-a. Afară este foarte cald şi nu ne putem bate joc de jucători. După ce voi termina procesele cu Nicu Neagoe vom avea un campionat mult mai bine organizat.”

Liga a IV-a Dolj, prima etapă
Viitorul Cârcea – CSJ Ştiinţa U Craiova
FC Leamna – Recolta Ostroveni
Progresul Segarcea – Dunărea Calafat
Prometeu Craiova – FC Podari
Dinamyk Craiova – Energia Craiova
CSO Filiaşi – Amaradia Melineşti
GP Craiova – Progresul Băileşti
Avântul Pieleşti – CS Işalniţa

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!