Mircea Sandu spune STOP în 2014 » Becali: "E cea mai înţeleaptă hotărîre să nu mai candideze"

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Contestat în dese rînduri de suporterii de pe stadioanele din România, Mircea Sandu pare decis să renunţe la şefia FRF după 22 de ani de cînd este în funcţie. El ar fi decis să nu mai candideze la alegerile pentru şefia FRF care vor avea loc în 2014, anunţă azi GSP TV.


Naşul va împlini în luna octombrie 60 de ani şi în 2014, atunci cînd vor avea loc alegerile, ar împlini 24 de ani de cînd este în fruntea Federaţiei. Pe 26 ianuarie 2007, Sandu a devenit membru cu drepturi depline în Comitetul Executiv al UEFA.


"Dacă Mircea Sandu se retrage, va fi foarte apreciat. E cea mai înţeleaptă hotărîre să nu mai candideze în 2014. E timpul să vină un manager tînăr, avocaţi, jurişti. Aceeaşi decizie ar trebui s-o ia şi nea Mitică", a comentat informaţia Gigi Becali la Versus de pe GSP TV.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.