Mititelu a dat FC Olt în judecată şi vrea 24.000 de euro

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
De mai multă vreme Universitatea Craiova nu mai joacă pe teren, ci doar prin sălile de judecată. Ultimul proces iniţiat de Adrian Mititelu este împotriva celor de la FC Olt Slatina, clubul rezultat după „fuziunea” Alro-FC Olt. Mititelu doreşte să sancţioneze avizarea reogranizării Alro, care ar fi  ilegală, în scopul prejudicierii clubului Universitatea. Astfel, jucătorii Mecea, Crăciun, Stoianof şi Surugiu se aflau la U Craiova în momentul dezafilierii clubului, iar acum sunt în lotul divizionarei secunde FC Olt Slatina, toţi proveniţi de la Alro. Mititelu vrea pentru cei patru 24.000 de euro de la FC Olt. Mititelu aşteaptă 200.000 de euro şi pe jucătorul Mirescu. Gheorghe Constantin, preşedintele la FC Olt Slatina, a explicat de ce nu l-a transferat pe Alex Mirescu de la CS Turnu Severin: „Pentru FC Olt nu ar fi fost probleme. Dar Mirescu avea câteva clauze cu Universitatea destul de întortocheate, în defavoarea clubului severinean. Dacă l-am fi legitimat la Slatina, clubul din Severin ar fi trebuit să plătească minim 200.000 de euro. A avut clauza respectivă timp de trei ani, până pe 15 august”. Alex Mirescu se antrenează în ultimul timp cu FCM Târgu Mureş.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.