Halloween party ideas 2015

De ceva timp Google iti permite sa cauti si altceva decat simple cuvinte pe popularul serviciu. Poti cauta imagini de pe diverse site-uri sau folosind imagini aflate pe propriul hard disk.


Ca o sursa de divertisment in timpul liber, Google va poate arata cu cine crede el ca semanati. Este suficient sa va alegeti o imagine de pe Facebook sau din computer, care include preferabil doar fata, si sa o puneti in casuta de cautare de la Google.

Indiferent daca puneti linkul catre respectiva poza, ca in exemplul de mai sus, sau alegeti o imagine pe care o aveti salvata printre documentele personale, rezultatul este identic.

Citeşte mai multe pe Playtech.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.