Responsive Ad Slot

Latest

latest

Pompierii doljeni au intervenit la cinci incendii şi 14 cazuri de asistenţă medicală de urgenţă

miercuri, 8 august 2012

/ by Calafat News


Pompierii doljeni au avut ieri o zi încărcată, echipajele de intervenţie ale acestora fiind solicitate să intervină  pentru stingerea a cinci incendii de vegetaţie uscată în localităţile Craiova, Cerăt, Calopăr şi Livezi. Din cauza focului deschis în spatii deschise a ars vegetaţie uscată pe o  suprafaţă de aproximativ 36 hectare şi 0,5 hectare viţă de vie. Deasemenea au trebuit să întervină la 14 intervenţii de asistenţă socială. 

În ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 14 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează: Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (SMURD) – cinci intervenţii, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – două intervenţii, Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – două intervenţi, Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – două intervenţii, Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  trei intervenţii.Echipajele de intervenţie au fost solicitate să intervină  pentru stingerea a cinci incendii de vegetaţie uscată în localităţile Craiova, Cerăt, Calopăr şi Livezi. Din cauza focului deschis în spatii deschise a ars vegetaţie uscată pe o  suprafaţă de aproximativ 36 ha şi 0,5 ha viţă de vie. Pompierii de la Secţia Segarcea au intervenit şi ei cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină agricolă ( combină ), în localitatea Drănic, sat Padea. Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără la maşina agricolă în proporţie de 90%,  cu posibilitatea de propagare la culturile de floarea soarelui din apropiere. Din cauza unei scântei mecanice a ars maşina agricolă în proporţie de 90.

Garda Pompieri Bechet a fost solicitată şi s-a deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexă gospodărească in localitatea Ianca jud. Olt. Echipajele de pompieri ajunse la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta cu flacără la adăpostul de animale şi la 10 ha de vegetaţie uscată, cu posibilitatea de propagare la casele de locuit din imediata apropiere. Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars un adăpost animale pe o suprafaţă de 40 mp,  3000 kg fân şi 10 ha vegetaţie uscată.


Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!