Halloween party ideas 2015


Postul de televiziune Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile Cupei Mondiale 2014, a anunţat azi site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Comitetul Executiv a fost informat cu privire la drepturile media pentru teritoriul României, ce au făcut obiectul cererii de ofertă, ale meciurilor pe care echipa noastră naţională A le va disputa pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014, să fie acordate trustului Intact (Antena 1)". Drepturile TV includ şi eventualul meci de baraj, manşa de pe teren propriu, al primei reprezentative.

Meciurile oficiale ce vor fi disputate de echipa naţională de seniori a României în calitate de gazdă în cadrul preliminariilor CM 2014:

România - Andorra (11 septembrie 2012)
România - Olanda (16 octombrie 2012)
România - Ungaria (6 septembrie 2013)
România - Turcia (10 septembrie 2013)
România - Estonia (15 octombrie 2013)
Sursa:gsp.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.