Halloween party ideas 2015


Cum era de asteptat si în acest an, Primaria Municipiului Bailesti a organizat “Zilele Bailestiului” Ediţia a XII-a.Vineri 24 august 2012 de la ora 19:00 s-a desfăşurat Parada portului popular al ansamblurilor de amatori, iar de la ora 20 a avut loc un frumos spectacol folcloric susţinut de ansamblurile de la Calafat, Balş, Işalniţa, Băileşti, Maglavit, Scorniceşti, Drăgăneşti – Olt, Dioşti, Rast.
Prezentator a fost Melinda Matei, realizator de emisiuni la Oltenia TV. 

Din Calafat au participat Rozele Calafatului, coordonat de Marinela Carauleanu şi Eleftheria al Comunitatii Elene din Calafat, preşedinte Elena Cornelia Lungu. Eleftheria prin programul prezentat în faţa băileştenilor, a demonstrat încă odată că este un ansamblu matur , iar evoluţia la acestă manifestare a smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor ! Nici Rozele Calafatului nu s-au lăsat mai prejos şi au evoluat cum nu se putea mai bine pe scena din centrul Municipiului Băileşti ! 
Cu o nouă coregrafie realitată de Ionel Garoafă, îndrumaţi îndeaproape de sufletul acestei formaţii doamna Marinela Carauleanu, tinerii artişti au avut o evoluţie excelentă care a încântat asistenţa ! Jocurile şi dansurile prezentate de cele două formaţii din Calafat , au fost pe măsura aşteptărilor şi au demonstrat încă odată că folclorul autentic are multe resurse şi va dăinui mult timp şi de acum încolo ! Multe felicitări organizatorilor şi coordonatorilor tuturor ansamblurilor participante la Ediţia a XII a Zilelor Municipiului Băileşti !

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.