Rozele Calafatului şi Eleftheria din Calafat, au evoluat vineri la Zilele Municipiului Băileşti 2012

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Cum era de asteptat si în acest an, Primaria Municipiului Bailesti a organizat “Zilele Bailestiului” Ediţia a XII-a.Vineri 24 august 2012 de la ora 19:00 s-a desfăşurat Parada portului popular al ansamblurilor de amatori, iar de la ora 20 a avut loc un frumos spectacol folcloric susţinut de ansamblurile de la Calafat, Balş, Işalniţa, Băileşti, Maglavit, Scorniceşti, Drăgăneşti – Olt, Dioşti, Rast.
Prezentator a fost Melinda Matei, realizator de emisiuni la Oltenia TV. 

Din Calafat au participat Rozele Calafatului, coordonat de Marinela Carauleanu şi Eleftheria al Comunitatii Elene din Calafat, preşedinte Elena Cornelia Lungu. Eleftheria prin programul prezentat în faţa băileştenilor, a demonstrat încă odată că este un ansamblu matur , iar evoluţia la acestă manifestare a smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor ! Nici Rozele Calafatului nu s-au lăsat mai prejos şi au evoluat cum nu se putea mai bine pe scena din centrul Municipiului Băileşti ! 
Cu o nouă coregrafie realitată de Ionel Garoafă, îndrumaţi îndeaproape de sufletul acestei formaţii doamna Marinela Carauleanu, tinerii artişti au avut o evoluţie excelentă care a încântat asistenţa ! Jocurile şi dansurile prezentate de cele două formaţii din Calafat , au fost pe măsura aşteptărilor şi au demonstrat încă odată că folclorul autentic are multe resurse şi va dăinui mult timp şi de acum încolo ! Multe felicitări organizatorilor şi coordonatorilor tuturor ansamblurilor participante la Ediţia a XII a Zilelor Municipiului Băileşti !

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.