Halloween party ideas 2015


Adrian Thiess, unul dintre organizatorii meciului Dinamo - FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august, pe Arena Naţională din Bucureşti, l-a atacat violent pe Dumitru Dragomir, după ce şeful LPF a confirmat oficial disputarea partidei.
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că toate detaliile legate de meciul amical Dinamo - Barcelona au fost puse la punct. Dragomir a precizat că toate detaliile au fost rezolvate, stabilindu-se şi televiziunile care vor transmite partida.

BOMBA VERII: Amical de lux DINAMO - BARCELONA pe Arena Naţională
"Am văzut ce a declarat Dragomir. De unde şi până unde ştie el că televiziunile s-au înţeles pentru transmisia meciului? Momentan, drepturile TV nu au fost acordate nimănui. Am primit solicitări de la Dolce, de la Digi şi de la alte trei televiziuni, dar deocamdată nu ne-am hotărât. Nu avem de ce să ne grăbim. Vom lua o hotărâre în următoarele zile", a declarat Adrian Thiess pentru ProSport.

"Mă întreb în ce calitate anunţă preşedintele LPF că meciul se va disputa oficial? Numai organizatorii, adică eu sau Mihai Craiu, pot face public acest eveniment. Nici Dragomir şi nici altcineva de la Ligă nu ne-a sunat vreodată să ne întrebe ceva legat de meciul cu Barcelona, iar noi suntem singura sursă credibilă", a mai adăugat Adrian Thiess.


Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.