Halloween party ideas 2015

Camionul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod.

Un autotren bulgăresc s-a răsturnat în şanţul de la marginea unui drum naţional din judeţul Dolj. Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 4.30, pe DN 56A, în afara comunei Maglavit.
În urma cercetărilor, poliţiştii doljeni au stabilit că şoferul bulgar Yotov Vasilev, de 66 de ani, aflat la volanul tirului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autocamionul de mare tonaj a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului. Şoferul a scăpat doar cu sperietura, însă colegul şi conaţionalul său Nikolov Milkov, de 48 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, a fost rănit uşor. Din acest motiv, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.