Turneul “Ion Oblemenco”, la prima ediţie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Clubul Viitorul Ştiinţa „U” Craiova va organiza, la sfârşitul săptămânii, o competiţie destinată juniorilor U 14.


Turneul va purta numele „Tunarului” Băniei, de la a cărui dispariţie se vor împlini, pe 1 septembrie, 16 ani. Opt echipe vor lua startul la această întrecere, distribuite în două grupe. Din grupa A vor face parte Academia „Gheorghe Hagi”, Poli Timişoara, „GP” Craiova şi Pandurii, în timp ce în grupa B se vor duela Viitorul Ştiinţa „U” Craiova, FC Argeş, Dinamo şi Universitatea Cluj. Meciurile din faza grupelor şi din semifinale se vor disputa vineri şi sâmbătă, iar duminică sunt programate finala mică şi cea mare. Gazdele partidelor de U14 vor fi, cel mai probabil, stadioanele „Electroputere”, „Extensiv” şi cel de la Depou.
„Legendele se întorc” joi seară
În deschiderea turneului, organizatorii au pregătit un meci de old-boys, intitulat „Legendele se întorc”, între jucătorii emblematici ai lui Electroputere Craiova şi Craiova Maxima. Partida va avea loc joi seară, de la ora 18, pe arena „Electroputere” din Valea Roşie, iar intrarea va fi liberă. „Mă bucur că putem oferi Băniei patru zile de fotbal. Sper să arătăm că fotbalul n-a murit la Craiova, chiar dacă este vorba despre o competiţie de juniori. Meciul de old-boys va fi un spectacol din toate punctele de vedere, sunt convins. Vor fi prezenţi toţi foştii mari jucători ai celor două cluburi. Aşteptăm ca oamenii să vină la stadion”, a declarat Florin Dumitru, managerul clubului Viitorul Ştiinţa Craiova, în cadrul emisiunii „Premier Sport” de la Oltenia 3TV.


Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.