Halloween party ideas 2015


Costurile construcţiei podului de peste Dunăre între Calafat şi Vidin vor creşte cu încă 3,5 milioane de euro, informează cotidianul sofiot „Trud”, citat de Agerpres.

Reprezentanţii Ministerului bulgar al Dezvoltării Regionale au explicat că scumpirea este cauzată de prelungirea cu doi ani a termenului de finalizare a proiectului. Banii vor fi folosiţi pentru plata companiei care controlează calitatea lucrărilor de construcţie, ca şi pentru lucrări suplimentare, precum curăţarea şantierului. Costul construcţiei, care până în anul 2011 era estimat la circa 225 milioane de euro, a fost majorat în acest an cu 22,5 milioane de euro printr-o anexă semnată între guvernul bulgar şi constructorul spaniol FCC. Suma de 70 milioane de euro este asigurată prin programul ISPA, grant din fondul de coeziune, iar alte 70 milioane de euro sunt acordate de Banca Europeană de Investiţii sub formă de împrumut. Bugetul de stat al Bulgariei asigură 60 de milioane, la care se adaugă două suplimente de 22,5 milioane de euro şi de 3,5 milioane de euro.
Sursa:ziaruldecalafat.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.