Halloween party ideas 2015


Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”din Craiova va gazduI in data de 23 septembrie 2012 cu incepere de la orele 10.00 COMPETITIA de KICKBOXING-Cupa Romaniei destinata amatorilor , organizata de Ionut Puca reprezentantul clubului POWER GYM CRAIOVA.

Competitia este deschisa tuturor cluburilor de arte martiale de contact din cadrul oricarei federatii si este destinata urmatoarelor categorii de varsta: copii, juniori si seniori.

Pana in acest moment sunt anuntate 12 cluburi participante din  Craiova,Timisoara,Tg-Jiu,Severin Strehaia, Bucuresti, Arad, Sibiu, Hunedoara, Brasov, Cluj, Petrosani.

Regulamentul competitiei  este k-1 iar timpul de lupta va fii de 2 reprize x 2 minute la copii si juniori si 3 reprize x 2 minute la seniori. Sistemul de lupta este single fight,avand loc un singur meci pentru sportiv.

Fiind o competitie destinata amatorilor sportivii vor purta casti de protectie si protectii pentru tibii la seniori iar copiii si protectii pentru trunchi.

Clubul Sportiv POWER GYM CRAIOVA va fii reprezentat la toate categoriile de varsta de spotivii:MINCA ENZO,PETRISOR PATRA,BALUTA BOGDAN,CATALIN OPREA,GABRIEL NICA si ALEX LUPU .

Programul competitiei este: 08.00-10.00 -cantarul oficial,10.00-14.00 -competitie copii si juniori mici,14.00-15.00 pauza ,15.00-18.00 -juniori mari si seniori.
Sursa:oltenasul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.