Halloween party ideas 2015

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a propus înlocuirea programului „Laptele şi cornul” cu o altă formulă deoarece acesta "nu îşi mai găseşte utilitatea".
 Printre problemele discutate la adunarea generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a propus ca de anul viitor, programul „Laptele şi cornul” să fie înlocuit cu o formulă mai viabilă, acest program fiind considerat ca lipsit de utilitate. ”Am ridicat şi nişte probleme care mie mi se par de mare acuitate pentru că am dorit să le discut în prezenţa primului ministru, şi ele s-au referit la programul „Laptele şi cornul”, care nu cred că îşi mai găseşte utilitatea în prezent, că ar trebui să gasim alte variante, pentru anul viitor, pentru că nu cred că mai este posibil acum, variante mai bune decât programul „Laptele şi cornul”, care şi-a avut utilitatea lui până acum. Dar de mai mult timp avem informaţii că cornul şi laptele nu mai sunt aşteptate de copii, atunci este nevoie de altceva, poate de un sandviş, ceva ce nu a fost până acum. Acest lucru este scump, să dam banii pentru ceva folositor pentru copii”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.